Klep magnét
Thermocouple pikeun Oven Gas
Klep Solenoid Gas

Naha milih urang?


Pabrik

Produsén profésional alat panyalindungan gas kaamanan punah, jualan taunan 20 juta susunan.

Sertipikat

ISO9001〠CSA, Déklarasi Kasaluyuan, ROSH, Sertipikat evaluasi supplier anu mumpuni

Aplikasi

alat panyalindungan gagal seuneu, valves éléktromagnétik sarta thermocouple dipaké dina sagala rupa panerapan gas

Pasar

Amérika Kalér, Éropa Kulon, Asia Tenggara jeung nagara sejen tur wewengkon, kitu ogé konsumén kawentar domestik.

Produk Artikel

  • Klep Magnet Solenoid

    Klep Magnet Solenoid

    Nalika seuneu kaluar owing alesan teu kaduga, thermocouple gancang leungit poténsial, klep magnét leungit nyeuseup handapeun aksi spring, jadi nutup jalur gas, sarta maénkeun peran panyalindungan kaamanan.Wilujeng sumping mésér klep magnet solenoid ti kami. Unggal pamundut ti nasabah keur diwaler dina 24 jam.

  • Klep éléktromagnétik

    Klep éléktromagnétik

    Klep magnét pikeun oven gas, klep thermocouple, alat kaamanan, paranti gagal seuneu Ukuran sakumaha sarat konsumén. Urang ngaraosan reputasi kualitas, étika sareng jasa. Punten yakin pikeun ngarobih klep éléktromagnétik kami.

  • Pemanas Cai Klep Solenoid

    Pemanas Cai Klep Solenoid

    Klep solenoid gas klep magnét pikeun alat kaamanan flameout. Ieu mangrupikeun perkenalan kana Water Heaters Solenoid Valve, kuring ngaharepkeun ngabantosan anjeun pikeun langkung ngartos éta. Ngabagéakeun palanggan énggal sareng lami pikeun nuluykeun kerjasama sareng kami pikeun nyiptakeun masa depan anu langkung saé babarengan!

  • Gas Geyser Magnetic Valve Magnetic Valve

    Gas Geyser Magnetic Valve Magnetic Valve

    Thermocouple sareng magnet Valve nyusun pelindung kaamanan flameout anu seueur dianggo dina pamasangan gas, sapertos kompor gas, oven gas, kompor gas, manaskeun gas sareng sajabina. Wilujeng mésér Gas Geyser Magnetic Valve Magnet Valve ti kami. Unggal pamundut ti nasabah nuju diwaler dina 24 jam.

  • Masak Alat Oven Solenoid Valve

    Masak Alat Oven Solenoid Valve

    Masak Perkakas Oven Solenoid Valve RDFH10.5-B kadali kaamanan gas magnet katup alat masak bagian oven gas geyer klep magnét klep. Punten kirimkeun ka kami gambar kalayan qtys sareng syarat, maka kami bakal mariksa Harga pikeun anjeun dina waktos dua dinten.

Produk anyar

éléktromagnétik klep pamanas cai listrik

éléktromagnétik klep pamanas cai listrik

Diwangun tina kuningan kelas industri, klep ieu tahan korosi, leuwih kondusif pikeun las, optimal pikeun proyék-proyék suhu luhur, sarta bisa dipaké kalawan béngsin, suluh solar, minyak tanah, gas alam, hawa jsb Kusabab komposisi kimia kuningan, klep ieu NOT kudu dipaké kalawan proyék-proyék ngalibetkeun cai nginum atawa projects cai lianna. Di handap ieu mangrupa bubuka pikeun éléktromagnétik klep pamanas cai listrik, abdi miharep bisa mantuan anjeun hadé ngartos eta.

Gas Solenoid klep magnét pikeun Flameout Alat Kasalametan

Gas Solenoid klep magnét pikeun Flameout Alat Kasalametan

Bahan: Kuningan pikeun résistansi korosi, kaméra dina suhu luhur, sareng perméabilitas magnét anu handap
Anggo: Sambungan gancang sareng gampang, ditujukeun pikeun dianggo ku selang penjepit.
Gas Solenoid klep magnét pikeun Flameout Alat Kasalametan

Gas Kasalametan Klep Majelis Big Solenoid Valve

Gas Kasalametan Klep Majelis Big Solenoid Valve

produk utamana dijieunna tina tambaga matak kalawan coil tambaga, nu ngaronjatkeun kakuatan sarta applicability of valve.Welcome mun meuli Gas Kasalametan klep Majelis Big Solenoid klep ti kami. Unggal pamundut ti nasabah keur diwaler dina 24 jam.

Gas Solenoid klep Magnet klep pikeun Flameout Alat Kasalametan

Gas Solenoid klep Magnet klep pikeun Flameout Alat Kasalametan

Kabutuhan kémping Praktis: Kalayan desain anu ramping, ergonomis, set ieu gampang dipasang dina ransel anjeun, peralatan aksésoris kémping, atanapi koper! Cocog sareng tungku jenis pamisah. Salaku Gas Solenoid Valve Magnet Valve pikeun Flameout Safety Device pabrikan, anjeun tiasa yakin pikeun mésérna ti pabrik urang sareng kami bakal nawiskeun jasa saurna jual anu pangsaéna sareng pangiriman tepat waktu.

Sénsor Suhu Suluh tungku Gas

Sénsor Suhu Suluh tungku Gas

Upami thermocouple anjeun dipanaskeun dina seuneu. Upami tungtung thermocouple aya hubunganana sareng klep. Upami terminal sambungkeun Dengdekkeun saklar ogé. Anjeun tiasa yakin pikeun mésér thermocouple sénsor suhu hawu gas ti pabrik kami sareng kami bakal nawiskeun jasa purna jual anu pangsaéna sareng pangiriman tepat waktu.

Kepala Thermocouple Gas pikeun Pamanas Gas

Kepala Thermocouple Gas pikeun Pamanas Gas

Kepala Thermocouple Gas pikeun Pemanas Gas Dirarancang pikeun sénsip sareng pangukuran suhu. Konektor terminal kualitas luhur mastikeun sambungan anu merenah sareng stabil, ieu mangrupikeun kit praktis pf fireplace thermocouple kit.

Thermocouple Respense Gancang pikeun Alat Bumi

Thermocouple Respense Gancang pikeun Alat Bumi

Dirancang pikeun sensing suhu sareng pangukuran. Konektor terminal kualitas luhur mastikeun sambungan anu merenah sareng stabil, ieu mangrupikeun set praktis pf fireplace thermocouple kit. Anjeun tiasa yakin pikeun mésér thermocouple résense gancang pikeun alat bumi ti pabrik urang sareng kami bakal nawiskeun jasa saurna jual anu pangsaéna sareng pangiriman tepat waktu.

Gancang Time Thermocouple Bagian

Gancang Time Thermocouple Bagian

Térpocouple kompor gas ieu tiasa dianggo sareng klep solenoid pikeun nyegah kacilakaan anu lumangsung, saatos kabocoran gas sareng pembakaran gas kaluar muncul, éta tiasa kaluar. Kami yakin pisan yén katekunan mangrupikeun konci pikeun kasuksesan perusahaan. Wilujeng mésér bagian termokopel waktos gancang tina urang.

wartos

  • Pangaweruh ngeunaan thermocouple sareng klep solenoid kaamanan tina kompor gas

    Simpang (sirah) tina thermocouple disimpen dina seuneu-suhu luhur, sarta gaya electromotive dihasilkeun ditambahkeun kana coil tina klep solenoid kaamanan dipasang dina klep gas ngaliwatan dua kawat. Gaya nyeuseup dihasilkeun ku klep solenoid absorbs armature dina klep solenoid, ku kituna gas ngalir ka nozzle ngaliwatan klep gas.

  • Kumaha carana ngajaga klep solenoid gas?

    Dina kaayaan damel, tekanan kerja sareng suhu lingkungan kerja tina klep solenoid gas tiasa robih, janten perlu mindahkeun penjagaan sareng pangropéa produk klep solenoid gas. Tepat waktos terang perobihan lingkungan damel tina katup solenoid gas pikeun nyegah kacilakaan.